Byggepladsovervågning

Stor sikkerhed med overvågning døgnet rundt

Forebyg indbrud, tyveri og ubudne gæster på din byggeplads med et overvågningssystem fra Securicom. Videoovervågning udendørs på byggepladser er en effektiv måde at sikre maskiner og materiel mod at forsvinde.

Byggepladsen overvåges alle døgnets 24 timer
Hen på de sene aftentimer og om natten ligger mange byggepladser helt øde. Alle håndværkere, arbejdsmænd og bygherrer er gået hjem og tilbage står en masse maskiner og byggematerialer ubevogtet hen. Udendørs videoovervågning er sikker dokumentation af indbrud og tyveri i og udenfor arbejdstiden.

Vi tilbyder et overvågningssystem, der kan være dine øjne på byggepladsen, når du ikke selv er tilstede. Udover sikring af tyveri skaber overvågningen en særlig tryghed og sikkerhed for de medarbejdere, der færdes på pladsen som de sidste om aftenen eller de første om morgenen.

Videoovervågning udendørs fungerer, fordi det har en god præventiv effekt. Når overvågningen er skiltet, så er tyvene klar over, at de skal være ekstra forsigtige og opmærksomme – og undgår derfor ofte byggepladsen. Sørg også for skarp belysning af al materiel på området.

Suppler overvågningen med GPS trackere
Mange supplerer byggepladsovervågningen med flådestyring af de dyre maskiner og køretøjer. Det er en GPS-baseret sikkerhed, som Securicom også tilbyder. Den gør det muligt at opspore dine maskiner, hvis de bliver stjålet – også uden for landets grænser.

Brug videoovervågning i din nye reklamefilm
Udover den øgede sikkerhed på arbejdspladsen, kan du også slå overvågningskameraernes timelapse-funktion til. Det betyder, at der kan tages et billede hver time i løbet af alle arbejdsdage, som du kan klippe sammen til en reklamefilm, der viser byggeriets fremdrift. Så hvis du mangler billeder af din byggeplads i fuld funktion, så kan det multifunktionelle overvågningssystem også klare det for dig.

Vil du øge sikkerheden på din arbejdsplads?
Vi kan hjælpe dig med at skrue den bedste løsning sammen til lige netop dine behov. Kontakt os til en uforpligtende samtale og få lavet et tilbud. Du kan købe med det samme eller få en lejeaftale. Kontakt os på telefon 70 266 177 eller på mail info@securicom.dk. Vi har base på Sjælland.

Vores certificeringer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

70 26 61 77