Flådestyring

Effektiv GPS sporing  af dine firmabiler 

Med GPS-baseret flådestyring sparer du både penge og passer på vores miljø. For med flådestyring bliver administration og ruteplanlægning nemt og enkelt, og det reducerer køretid og brændstofforbrug.

Samtidig kan du til hver en tid dokumentere det præcise timeforbrug overfor dine kunder, hvilket kan afhjælpe mange diskussioner. Hos Securicom tilbyder vi en yderst effektiv løsning med GPS tracking af køretøjer til en af markedets laveste priser.

GPS sporing af bilflåde i den daglige planlægning
Med en GPS tracker i hver firmabil kan du nemt følge med i hvor og hvor længe bilerne er ud på landevejene eller befinder sig hos en kunde. Det overblik får du på din computerskærm hjemme i virksomheden, og på den måde kan du planlægge ruter med effektiv afdækning af alle køreafstande. Du kan også følge med i at dagens opgaver løses.

Følg tyvens elektroniske fodspor
Vi oplever også GPS trackerens anvendelighed, når uheldet er ude og et eller flere køretøjer bliver stjålet fra din bilflåde. GPS’en sidder et for tyven skjult sted i bilen, så du kan på afstand følge med i køreruten og se, hvor bilen ender.

Det er en effektiv sporing af alle biler, og på den måde har vi været med til at finde mange stjålne firmabiler – også uden for landets grænser.

GPS tracker i både
Vi monterer også den effektive GPS tracker i flere og flere både. Det kan være din dyre motorbåd, sejlbåd eller de både, du udlejer til turister og som ikke altid leveres tilbage.

GPS trackeren er godkendt af forsikringsselskaberne.

Markedets mest fleksible elektroniske kørebog
Samtidig fungerer GPS trackeren som en fuldautomatisk kørebog, hvilket både små og store erhvervsdrivende nyder godt af.

Høre mere om flådestyring med GPS tracker
Kontakt os for en uforpligtende dialog omkring en GPS tracker, der dækker alle behov i din virksomhed. Vi kommer gerne ud på dit kontor og fortæller om muligheden for denne flådestyring. Du kan købe med det samme eller få en lejeaftale. Vi har base på Sjælland men dækker hele landet. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 266 177 eller e-mail info@securicom.dk

Vores certificeringer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

70 26 61 77