image1

Om Securicom Sikkerhedssystemer

Securicom A/S er en virksomhed med mange års samlet erfaring, hvis fornemmeste opgave er at rådgive og skabe sikkerhed for dig og dine værdier.
Om det er et privat hjem, eller en virksomhed med 1500 ansatte, er vi garant for den tryghed og sikkerhed du har brug for.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er alle montører og sælgere, derfor får du ikke en tom salgs snak, men en ærlig og reel information om hvad vores produkter kan.

Vi er ikke blot et firma
– vi er din rådgivningspartner

Vi står altid klar, når du har brug for os.
Og vi kan med stolthed og ro i sind sige – du behøver kun at ringe ét telefonnummer for at opnå den fulde sikring at dit hjem eller din virksomhed.

image2

Vores produkter spænder over et bredt udvalg indenfor overvågning. Ligeledes fungerer vi, ved hjælp af vores samarbejdspartnere, som totalleverandør for virksomheder.
Det vil også sige den del af sikringen der omfatter mekanisk sikring m.v.
Vores kontor er i Holbæk men vi har samarbejdspartnere i hele Danmark, og vi samarbejder med lokale vagtfirmaer over hele landet. Dette gør os til en landsdækkende virksomhed med hurtig udrykning.
Styrken ved brug af de lokale vagtpatruljer: De kender deres nærområder til fulde.
Vores erfaring, viden og produktkvalitet er din tryghed.