Tågesikring

Når røgkanoner slører for de ubudne gæster

Forestil dig, at et fuldstændig uigennemsigtigt tågeslør spreder sig i løbet få sekunder og får dig til at vakle rundt i blinde. Sådan virker tågesikring fra Securicom, når tågealarmen i din ejendom aktiveres af ubudne gæster. På den måde kan røgkanoner få sat et øjeblikkeligt stop for alle indbrud eller forsøg på hærværk.

Tågesikring for private og erhverv
Det handler om at gøre det så svært for tyven som muligt, og her er røgkanoner effektive. Vi sætter tågekanoner op hos både private og erhvervsdrivende, hvor de udløses af bevægelsessensorer. De kan også monteres, så de aktiveres af tryk på en knap, hvilket bruges på tankstationer, i kiosker, banker, supermarkeder og lignende.

Vi er med hele vejen fra at rådgive om den for dig bedste løsning til at montere og kontrollere, at produktet virker som det skal. Hvis du samtidig har installeret et alarmsystem, så får kontrolcentralen også besked med det samme og kan rykke ud.

Tyven mister evnen til at se
Tågesikring er en effektiv løsning for både private og erhverv. Når røgkanonerne går i gang, mister
tyven fuldstændig evnen til at se noget i lokalerne og kan derfor ikke finde værdigenstandene. I mange tilfælde er tyven nødsaget til at forlade ejendommen uden gevinst. Derfor er det en rigtig god investering, hvor et tågeslør kan gøre det umuligt for tyven at udføre sit arbejde.

Ufarligt men effektivt tågeslør
Tågesløret er ikke skadeligt for hverken mennesker eller dyr, ligesom det hverken misfarver eller giver skjolde på møbler og genstande i rummet. Det er en helt ufarlig røg, der spreder sig til alle hjørner i rummet og slører udsynet for de ubudne gæster.

Kontakt os, hvis du ønsker tågesikring i hjem eller virksomhed
Ønsker du tågesikring og røgkanoner i din ejendom? Så kan du kontakte os på telefon 70 266 177 eller på mail info@securicom.dk.

Vi guider dig igennem hele processen og sørger for, at du får sikret dine værdier bedst muligt. Vi servicerer hele landet med base på Sjælland og tilbyder både køb med det samme eller en lejeaftale.

Vores certificeringer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

70 26 61 77