Videoovervågning

Hold tyvene væk med overvågningskameraer

Flere og flere vælger smart videoovervågning, fordi det har en stor præventiv effekt. For når overvågningskameraer kigger tyvene over skuldrene, så går de meget ofte forbi pågældende bolig, butik eller byggeplads.

Overvågningskameraer øger sikkerheden på mange arbejdspladser

Videoovervågning virker 24 timer i døgnet. Ud over tyveri og svind på mange arbejds- og byggepladser, så er det også med til at øge trygheden for de medarbejdere, der skal krydse mørke parkeringsarealer og byggegrunde eller som har aften- og natarbejde på blandt andet tankstationer, hospitaler eller institutioner. Overvågningskameraer bruges også til at dokumentere indbrud og svind efter arbejdstid.

Direkte dækning med Securicoms videoovervågning

Vi tilbyder smart overvågning med kameraer, hvor du via en App selv kan se med, hvis der er aktivitet ved dit hus eller virksomhed. Hvis du samtidig har installeret et alarmsystem, så får kontrolcentralen også besked med det samme og kan rykke ud.

Videoovervågning bruges i stort omfang af supermarkeder, tankstationer, små erhvervsdrivende, værtshuse, spillehaller, lagerbygninger og lignende, ligesom mange private også tilvælger denne løsning med kameraovervågning.

Videokameraer i høj kvalitet

Securicom tilbyder effektive videoovervågningsløsninger til en relativ lille investeringspris. Alle videooptagelser er i god HD-kvalitet, hvor du kan se selv små detaljer via en stabil forbindelse uden hakkende billedkvalitet.

Certificeret videoovervågning

Alle kameraer skal være synlige, ligesom du via skiltning skal informere om, at de er sat op. Hos Securicom har vi helt styr på den gældende lov, herunder krav fra den nye persondataforordning (GDPR). Vi sørger selvfølgelig for, at alt foregår fuldt lovligt. Som sikkerhedsvirksomhed er vi ISO-certificeret i faget, ligesom vi også er medlem af Sikkerhedsbranchen.

Vores kunder spænder vidt – lige fra små privatkunder og erhvervsdrivende til store koncerner, hvor sikkerhedsniveauerne er høje og komplekse. Vi ved, at alle kunder ikke er ens, og derfor rådgiver vi altid ud fra dine ønsker og behov. Ingen løsning indenfor videoovervågning er for stor eller for lille. Hvis videoovervågningen ikke skræmmer tyvene væk, så tilbyder vi at supplere med tågesikring.

Få et uforpligtende tilbud på videoovervågning

Securicom hjælper dig hele vejen igennem processen, så du i sidste ende får optimal videoovervågning i forhold til pris og sikkerhedsniveau. Du kan købe med det samme eller få en lejeaftale.

Vi har base på Sjælland men dækker hele landet. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 266 177 eller e-mail info@securicom.dk

Vores certificeringer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

70 26 61 77